Priskalkulator

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å få en prisestimering for våre digitale tjenester. Derfor tilbyr vi en brukervennlig priskalkulator på vår nettside. Du kan enkelt velge de tjenestene du er interessert i, og få umiddelbart en prisestimering basert på dine valg.

Portefølje

Vi er stolte av å kunne presentere vår portefølje som viser noen av våre tidligere prosjekter og digitale løsninger vi har levert til våre kunder.

 • Alle
 • Nettsider
 • Apper
Marinegruppen nettside

Marinegruppen.no - Takk for samarbeidet!

Nettside

Tyalfa.no nettside

Tyalfa.no - Takk for samarbeidet!

Nettside

Pinsandthings.no nettside

Pins & Things AS - Takk for tilliten

Nettside

iqtestdiploma.com nettside

Iqtestdiploma - Takk for tilliten!

Nettside

Rannveiglh.no nettside

Virtuell Kunstutstilling

Nettside

srgeiendom.no nettside

SEG eiendom - Takk for oss!

Nettside

ferdig bygget nettside

Samarbeid

Nettside

unboxabox.com ferdig bygget nettside av lysavtale.no

Unboxabox - Takk for handelen

Nettside

Nettside bygget av lysavtale.no

Web 3

Web

Priskalkulator

FAQ

Vi forstår at det kan være mange spørsmål og bekymringer rundt det å bygge og drive en nettside. Derfor har vi satt sammen en liste med de vanligste spørsmålene vi får om nettsider og hosting

 • Hva er hosting og hvorfor trenger jeg det?

  Hosting er en tjeneste som gjør at nettsiden din kan bli tilgjengelig på internett. Du trenger hosting fordi det gjør at nettsiden din kan bli funnet av besøkende og søkemotorer.

 • Prisen for å bygge en nettside vil variere avhengig av faktorer som omfanget av nettsiden, designet, funksjonaliteten og eventuelle tillegg som hosting eller vedlikehold. Når du velger oss som din nettsideleverandør, vil vi gi deg en detaljert oversikt over hva som er inkludert i prisen, og vi vil arbeide tett med deg for å sikre at du får en nettside som møter dine behov og budsjett. Vi vil også gi deg en plan for hvordan du kan vedlikeholde og optimalisere nettsiden din for å sikre best mulig resultat.

 • SEO (søkemotoroptimalisering) handler om å optimalisere nettsiden din for å rangere høyt i søkeresultatene til søkemotorer som Google. Dette er viktig fordi det gjør at nettsiden din blir mer synlig og kan tiltrekke seg mer trafikk og potensielle kunder.

 • Du kan optimalisere nettsiden din for SEO ved å fokusere på faktorer som riktig nøkkelordbruk, god teknisk SEO (som responsiv design og rask lasting av nettsiden), og kvalitetsinnhold som tiltrekker seg besøkende og engasjerer dem på nettsiden din.

 • Vi inkluderer vanligvis Google Analytics på alle nettsider vi designer og bygger. Google Analytics gir deg verdifull informasjon om trafikken på nettsiden din, inkludert antall besøkende, demografi, hva de ser på og hvor lenge de blir på siden din. Disse dataene kan hjelpe deg med å måle suksessen til nettsiden din, forstå brukeradferd og gjøre justeringer for å forbedre resultatene. Vi vil gi deg en grundig opplæring i hvordan du bruker Google Analytics, og vi kan også hjelpe deg med å tolke dataene og gi anbefalinger for å optimalisere nettsiden din for bedre resultater.

 • En responsiv nettside er viktig fordi den sikrer at nettsiden ser bra ut og fungerer godt på alle enheter, inkludert desktop, mobil og nettbrett. Dette er også viktig for SEO, da Google prioriterer nettsider som har en responsiv design.

Kontakt

Vi vil gjerne høre fra deg! Hvis du har spørsmål om våre tjenester eller ønsker å diskutere mulighetene for å bygge en skreddersydd nettside for din virksomhet, kan du kontakte oss ved hjelp av skjemaet nedenfor eller sende oss en e-post

Adresse:

Bekkajordet, 3189, HORTEN

Telefon:

474 56 629